Adventstur genom gamla Westerås

Datum: Söndag 17 dec 2017 - söndag 17 dec 2017 Visa karta

Följ med på en helt ny och mysig adventstur genom centrum av staden! Hör om stadens tusenåriga historia frikostigt varvat med foton från runt förra sekelskiftet som visar staden och dess invånare i vinterskrud.

På ett lättfattat och intressant sätt berättar Nina om livet i staden under en timmes promenad.
Hör om franska munkar, tyska köpmän, bråkiga danskar, Gustav Vasa och upproriska dalakarlar, Västerås slott, brukspatron Zimmerman, tobaksfabrikören Sundin med mera. Pepparkakor och glögg ingår i turen. Turen går mellan domkyrkan och Fiskartorget.
Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se
Samling vid domkyrkan kl 14.55.

Datum: 3 december, 10 december & 17 december
Tid: 14.55
Pris: 110 kr per vuxen, 80 kr per barn (7-15 år). Barn under 7 år gratis (men behöver ändå föranmälas)

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 359 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,2 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 554 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.