Mylingar, mord och misär på Kyrkbacken

Datum: Tisdag 20 feb 2018 - tisdag 20 feb 2018 Visa karta

En mörkare tur på Kyrkbacken med historier om mörka väsen från svensk folktro blandat med eländiga fakta om bödeln, mördare, avrättningar och när pesten skördade sina offer här.

På ett något kusligt, men lättfattat och intressant sätt berättar Nina om livet på Kyrkbacken under tidigare århundranden.
Vågar du gå med? Vågar du vänta med att köpa biljett?

Samling vid domkyrkan kl 17.55.
Turen är lämplig för barn från ca 7 år och uppåt i målsmans sällskap.
Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se.

Datum: 20 februari.
Tid: 17.55
Pris: Kostnad 100kr per vuxen, 70kr per barn (7-15år).

Minst 10 personer för att turen ska bli av (annars pengarna tillbaka).

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 554 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 359 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,2 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.