ASEA-tur

Datum: Söndag 1 okt 2017 - söndag 1 okt 2017 Visa karta

Gå en historisk ASEA-tur och hör om affärsmannen Ludvig Fredholm, geniet Jonas Wenström, hans bror Georg Wenström och ASEA direktören nr 1 – Sigfrid Edström.

Det Elektriska Aktiebolaget som kom att bli Allmänna Svenska Elektriska Aktiebolaget. Vad var bakgrunden till företaget? Vilken var den ursprungliga affärsidén? Hur har det påverkat Västerås historia? Hur såg trappgavelhuset ut och var låg det? En intressant och informativ tur kompletterad med bilder från förr.
Samling vid Melkertorget.
Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 1,7 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 280 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 47 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.