Skördevisning med grönsakstema

Adress: Skerikesv. 2, 724 80 Västerås Datum: Lördag 9 sep 2017 - onsdag 20 sep 2017 Visa karta

Adress: Skerikesv. 2, 724 80 Västerås

Kom till Vallby Friluftsmuseum för en visning om trädgårdshistoria med grönsaker i fokus! Vi tittar på våra odlingar i museimiljöerna och får ta del av det långsiktiga perspektivet.

Efter visningen serveras fika och därefter börjar vi, efter anvisningar av museiträdgårdsmästaren/museibonden, tillsammans skörda både gamla sorter och modernare grönsaker från säsongen på Vallby. Gör dina egna torgfina knippor morötter med mera under tiden som vi pratar odlingstips och hur vi kan odla idag. Du får en kasse med grönsaker och aktuella recept med dig hem!

I priset ingår guidning av trädgårdarna, fika och grönsaker + recept. Vid anmälan vänligen tala om eventuella födoämnesallergier med mera.

Tid: 14.00-17.00

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 2,1 km
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 2,3 km
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Stuga/Stugby

Skerike Golfklubb

Avstånd: 3,6 km
Bo på Skerike Golfklubb endast 6,5 km från Västerås centrum. Lantligt men ändå nära centrum. Ni behöver inte spela golf för att bo hos oss. Vill ni går det bra att prova då vi har en pay & play-bana och uthyrning av klubbor.