Västerås Slott

Adress: Start borggården Västerås Datum: Torsdag 7 sep 2017 - torsdag 7 sep 2017 Visa karta

Adress: Start borggården Västerås

Följ med på en vandring i Västerås slott. Slottet har haft många olika utseenden och många av dem kan man se som ärr i fasaden.

Här höll Gustav Vasa arvsriksdag för att säkra tronen till sin son Erik XIV. Samma son satt i vuxen ålder fången här på slottet. Start borggården.

Turen beräknas ta ca 1 timme och 15 minuter.
Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 1,6 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 602 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 705 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.