Guidning av Djäkneberget

Adress: Start vid Sam Lidman-statyn Västerås Visa karta

Adress: Start vid Sam Lidman-statyn Västerås

Djäkneberget är en grön oas med vacker utsikt över Västerås. Med sina över 500 inskriptioner är det en av Västerås mest mytomspunna platser.

Följ med på guidning av Djäkneberget och ta reda på mer!

Start vid Sam Lidman-statyn på Kristinagatan.

OBS! Guidningen kräver föranmälan genom förköp på Västerås Tourist Center eller online på visitvasteras.se.

Foto: Kim Lill

Show more
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 875 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 1 km
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,4 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.