Kyrkbackstur

Datum: Tisdag 27 mar 2018 - tisdag 27 mar 2018 Visa karta

En lätt dramatiserad tur på Kyrkbacken.

Hör om Erik Skinnare och stöldgodset i hans källare, ringare Näbb som gav sin hustru en väldigt kärleksfull present, om Lång-Britas bordell och om den förhatlige bödeln som ingen ville ha som granne.
Samling vid Domkyrkan kl 17:50, turen startar 18.00.
Förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se

Minimum 10 personer krävs för att turen ska bli av. Vid inställd tur betalas pengarna åter.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 553 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,2 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Stuga/Stugby

Skiljebo

Avstånd: 3,3 km
Den här stugan ligger på bostadsområdet Skiljebo, ca 4 km från Västerås centrum. Ett perfekt boendealternativ för dig som vill bo i stuga centralt i staden med närhet till såväl centrum som flygplatsen.