Kyrkbackstur

Visa karta

En lätt dramatiserad tur på Kyrkbacken.

Hör om Erik Skinnare och stöldgodset i hans källare, ringare Näbb som gav sin hustru en väldigt kärleksfull present, om Lång-Britas bordell och om den förhatlige bödeln som ingen ville ha som granne.

Samling vid Västerås domkyrka 10 minuter innan starttid.

Förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se

Show more
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 358 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,2 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 553 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.