After work Bryggeritur

Datum: Fredag 26 jan 2018 - fredag 26 jan 2018 Visa karta

En lätt dramatiserad tur med tonvikt på de två gamla konkurrerande Västeråsbryggerierna; Westerås Bryggeriaktiebolag och Nya Bryggeriet.

Här speglas öldrickandet och andra alkoholhaltiga rusdryckers konsekvenser förr i tiden på Kyrkbacken. Hör om grosshandlare Flodins tidiga ångbryggeri, om hur mycket öl svenskarna drack förr i tiden och vad som finns kvar av bryggerierna.

Samling vid Probanparken bakom Stadshotellet 10 minuter innan starttid.

Förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se.

Datum: 26 januari
Tid: 16.55
Pris: Kostnad vuxen 100 kr, barn 70 kr (7-15 år)

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading
Hotell

Hotell Utter Inn

Avstånd: 2,1 km
OBS! Har du presentkort för övernattning på hotellet måste du kontakta Västerås Tourist Center för bokning, +46 21 39 01 00. Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 519 meter
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 349 meter
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.