Ull & lamm – temakväll på Vallby Friluftsmuseum

Adress: Skrerikesv. 2, 724 80 Västerås Visa karta

Adress: Skrerikesv. 2, 724 80 Västerås

Välkommen till en ullig och gullig temakväll! Vi träffar museibonden och hälsar på hos de nyfödda lammen. Museibonden visar och berättar om Gestrikefåren och deras vardag på museet. Sedan fikar vi tillsammans och skapar med ull i Bomanska gården.

Fika och material ingår, uppge eventuell specialkost. Lämplig för barn från 5 år samt vuxna. Inga förkunskaper krävs.
Vi kommer att vara på bondgården och Bomanska gården där tillgängligheten är god. Bondgården ligger på markplan och Bomanska gården är försedd med ramp.
Måndag 10 april & onsdag 12 april kl. 18.00–20.30. Samling vid lanthandeln.
Endast förköp på Västerås Tourist Center samt online på visitvasteras.se.

Show more
Hotell

BEST WESTERN Hotel Esplanade

Avstånd: 2,1 km
Mitt i centrala Västerås, med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus, hittar ni BEST WESTERN Hotel Esplanade. Hotellets totalt 75 rum är fördelade som åtta sviter, 26 dubbelrum och 41 enkelrum, alla inredda i en ljus skandinavisk stil med parkettgolv.
Stuga/Stugby

Skerike Golfklubb

Avstånd: 3,6 km
Bo på Skerike Golfklubb endast 6,5 km från Västerås centrum. Lantligt men ändå nära centrum. Ni behöver inte spela golf för att bo hos oss. Vill ni går det bra att prova då vi har en pay & play-bana och uthyrning av klubbor.
Hotell

Best Western Plus Hotel Plaza

Avstånd: 2,3 km
Välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza! Hotellet med utsikt över vackra Mälaren, beläget mitt i Västerås trivsamma centrum med gångavstånd till Aros Congress Center, teater, konstmuseum, restauranger, biografer, shoppingcenter och mycket annat.